2015. április 12., vasárnap

Felfedező úton a jövő málnáskertjében

Pár nappal a hazatérésünk után, kimentünk a birtokra, hogy úgy igazából bejárjuk. Az hozzátartozik a történethez, hogy a párom látta egyedül egy hideg téli napon kb. 1,5 évvel ezelőtt -  mivel csak ő jött haza - , mikor megvettük. Küldött pár képet a telefonon, hogy azért nekem is legyen valami fogalmam róla. Megbíztam benne annyira, hogy tudjam jó lesz ez nekünk.

Szóval november elején, egy gyönyörű napon (kb. 20 fok volt) nekivágtunk. Megmondom őszintén kicsit beparáztunk mindketten, mert most láttuk igazán, mibe vágtuk a fejszénket. Első körben,  próbáltuk eldönteni, hol legyen a majdani házunk, ami azért nem olyan könnyű, ha egy 18 hektáros terület áll a rendelkezésedre.


Itt éppen a birtok egy részét határoló patak partján.



Végül megállapodtunk, hogy a ház nagyjából ezen a helyen legyen. Közel van az erdő és a patak, ami a birtokot határolja és elég messze az út, hogy nyugiban legyünk. Kicsit magasabban fekszik, mint a körülötte levő területek és nagyon szép innen a kilátás.



A birtokhoz tartozik egy tölgyfákkal borított domb is. Itt éppen az egyik "Óriással" szeretjük egymást. Az infók szerint kb. 100 évesek és nagyon megnyugtató érzés a közelükben lenni.



Kilátás a tölgyesből a majdani házra.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése