2015. május 4., hétfő

Az új "lakásunk"

Addig is, amíg a jelenleg még csak papíron meglevő házunk elkészül, lakni kell valahol. Mivel a birtokon lakható épület nincs (és most már lakhatatlan sincs, mivel az istálló időközben jobb létre szenderült) és bár kereshettünk volna albérletet a közelben, mi mégis arra gondoltunk, hogy mint a jó öreg Petrocelliék veszünk egy lakókocsit és abban lakunk, míg az új házunk fel nem épül. Mivel mi nem leszünk elfoglalva mindenféle bűnügy kiderítésével, ezért reményeink szerint max. egy évig tervezzük a "nomádkodást". 

Még március elején nekivágtunk az országnak, hogy megtaláljuk a megfelelőt. Szerencsénkre elég tűrhető állapotban és tűrhető áron találtunk egy egész kis helyes Angliából bevándorolt lakókocsit Érden, egy szoba összkomfort nélküli. Az elősátorral együtt  vagy 20 m2, ami már nem is olyan kevés.

Az új "kéró" kívülröl 


És belülről a konyha



 A háló rész 


Slusszpoén, hogy az első helyen az elsőként megnézett lakókocsit vettük meg, de azért autóztunk még vagy150 km-t, hogy megnézzük a többi lelőhelyet is, mert "nehogy már mindjárt megvegyük az elsőt".


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése